آیا از لحاظ شرعی می توان با همسر خویش برای افزایش میل جنسی به دیدن فیلم های غیر اخلاقی پرداخت؟
پرسش
آیا از لحاظ شرعی می توان با همسر خویش برای افزایش میل جنسی به دیدن فیلم های غیر اخلاقی پرداخت؟
پاسخ اجمالی

براساس فتوای اکثر مراجع، تحریک شهوت به وسیله فیلم‏هاى مبتذل و غیر اخلاقی جایز نیست.[1]

[1] آیت‏الله خامنه‏اى، اجوبة الاستفتاءات، س 1203 آیت‏الله صافى، جامع‏الاحکام، ج 2، س 1329 آیت‏الله نورى، استفتاءات، ج 2، س 554 آیت‏الله سیستانى Sistani.org ) ،فیلم (، س 3 دفتر آیت‏الله وحید، آیت‏الله بهجت، امام، آیت‏الله فاضل، آیت‏الله مکارم.آیت‏الله تبریزى، صراط النجاة، ج 5، س 1129 و ج 1، س 894 و 895.