اجرای خطبه عقد در حال جنابت اشکال دارد؟
پرسش
اگر دختری قبل از خواندن صیغه عقد دائم به دلیل فکر و خیال حرام جنب شود آیا در همان حال خواندن خطبه عقد دایم صحیح است یا اول باید غسل کند؟
پاسخ اجمالی

غسل جنابت به خودی خود مستحب است و برای انجام کارهایی که شرط آنها داشتن طهارت است، مانند: نماز، رفتن در مسجد الحرام و مسجد پیغمبر (ص)، توقف در مساجد دیگر، گذاشتن چیزی در مسجد و خواندن سوره هایی که سجده واجب دارند واجب می شود [1] .

لازم به ذکر است اجرای خطبه عقد حتی در صورت جنب بودن اشکالی نداشته و صحیح است بخاطر آنکه از جمله مواردی نیست که برای انجام آن غسل جنابت واجب باشد و یا در صورت جنب بودن کراهت داشته باشد [2] .

برای آگاهی بیشتر مراجعه شود به:

نمایه: زنان و غسل جنابت، سؤال شماره 1711 (سایت: 1831) .

[1] توضیح المسائل مراجع، ج‏1، ص: 214-212 ،   مسأله 357-355.

[2] همان، ص 214، مسأله 356.