کد سایت fa3937 کد بایگانی 3695 نمایه ارتباط جنسی با زنان مسیحی بدون صیغه
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|زنا
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
آیا می توان بدون خواندن صیغه نکاح با زنان مسیحی ارتباط جنسی داشت؟
پرسش
در خارج از کشور آیا می توان با زنان مسیحی یا ادیان دیگر که در زمینه مسائل جنسی امرار معاش می کنند بدون خواندن صیغه نکاح ارتباط جنسی برقرار کرد. در حالی که در مکتب آنها چیزی به نام صیغه وجود ندارد و این کار با رضایت جنسی خودش انجام می شود ودر ازای آن پول می گیرد.
پاسخ اجمالی

از نظر اسلام ارتباط جنسی با هر زنی فقط و فقط از راه ازدواج جایز است بنا بر این شما می توانید با تفهیم ازدواج موقت به زنان اهل کتاب (مسیحی و دیگر ادیان) در صورت رعایت شرایط با آنان ازدواج کنید. ازدواج مرد مسلمان با زنان مسیحی و دیگر ادیان شرایط و ضوابطی وجود دارد که در شرع مقدس به طور دقیق و مفصل بحث شده است. برای آگاهی به نمایه های ذیل مراجعه نمائید:

1. نمایه: ازدواج با مسیحیان، سؤال شماره 826 (سایت: 885).

2. نمایه: ازدواج با زنان غیر مسلمان، سؤال شماره 842 (سایت: 913).