حکم زنا با زن کافر (غیر از اهل کتاب) از نظر اسلام چیست؟
پرسش
با سلام مجدد چند روز قبل سؤالی به شرح زیر فرستادم: با سلام 1-آیا رابطه جنسی با زن بی شوهر کافر غیر کتابی غیر ذمی حرام است 2- ایا حکم زنا دارد 3- ایا حد دارد 4-حد آن چقدر است پاسخ ارسالی جواب این سوال نبود سؤال من در مورد کافر غیرکتابی غیر ذمی است لطفا پاسخ در این مورد به هر چهار سؤال داده شود.
پاسخ اجمالی

از نظر اسلام ارتباط جنسی با هر زنی فقط و فقط از راه ازدواج جایز است و تفاوتی از این جهت میان افراد از نظر عقیده نیست. بنابراین پاسخ ها، به ترتیب به شرح زیر است:

1. ارتباط حرام است. 2. حکم زنا را دارد. 3. از نظر حکم و حد زنا تفاوتی با زنای با دیگر زنان ندارد. 4. مقدار حد آن بسته به شرایط مرد زنا کار، متفاوت است. بدین معنا که اگر محصن[1] باشد، حکم او رجم (اعدام) است و اگر غیر محصن باشد، صد ضربه شلاق به او زده می شود. اما در مورد حد زن کافر، حاکم شرع اختیار دارد که یا حکم اسلام را در باره او اجرا کند و یا زن کافر را به محکمه کفار تحویل دهد تا بر طبق مذهب خودشان بر او حکم جاری کنند. [2]

[1]. مردی که دسترسی به همسر شرعی داشته و مانعی در همبستری با او ندارد.

[2]. خویى، سید ابو القاسم موسوى‌، تکملة المنهاج، ص 34، مسئله 150، نشر مدینة العلم، قم، 1410‍ ق.‌