اگر زن در آمد داشته باشد آیا می تواند بدون اجازه شوهر به خانواده اش بدهد؟ زنی که به خانواده همسرش اهانت کند، تکلیف همسر چیست؟
پرسش
اگر زن در آمد داشته باشد آیا می تواند بدون اجازه شوهر به خانواده اش بدهد؟ زنی که به خانواده همسرش اهانت کند، تکلیف همسر چیست؟
پاسخ اجمالی

در مورد در آمد زن، توجه شما را به این سوال و جواب جلب می کنیم.

آیا شوهر می تواند زن را از تصرف در اموالش منع کند؟

همه مراجع محترم تقلید: خیر زن می تواند هرگونه تصرفی در اموال خود انجام دهد و اجازه شوهر لازم نیست. (هرچند اجازه بگیرد بهتر است) [1] .

برای دریافت پاسخ تفصیلی، نک: نمایه: زنان و استقلال در تصرفات مالی، خلاصه سؤال: آیا زن برای تصرف در اموال خود باید از همسرش اجازه بگیرد؟، سؤال 1084 (سایت: 1143) .

در مورد اهانت همسر، باید ابتدا ریشه یابی کنید. گاهی علت این بد اخلاقی ها، به طور مستقیم یا غیر مستقیم، به رفتار شوهر یا خانواده شوهر بر می گردد. سعی کنید ریشه این مطلب را هر چه که باشد از بین ببرید. بعد از این مطلب، به آرامی و با نصیحت مشفقانه ، اقدام به اصلاح این رفتار کنید. توجه داشته باشید که قبل از انتقاد از محاسن وی تعریف کنید و اشتباهات خود را ذکر نمائید. بدیهی است که با صحبت و منطق می توان به نتایج خوبی رسید. موفق باشید.

[1] آیت الله تبریزی، صراط النجاة،ج5،ص518 و دفتر همه مراجع محترم، به نقل از نرم افزار پرسمان.