آیا امروزه که پایان عمر خورشید از سوی دانشمندان مشخص شده، می‌توان وقوع قیامت را در همان زمان دانست؟
پرسش
سلام؛ اخیراً دانشمندان عمر خورشید را محاسبه کرده‌اند. آیا می‌توان با این پیش‌بینی زمان وقوع قیامت را پیش‌بینى کرد؟
پاسخ اجمالی
در ارتباط با این پرسش باید گفت که اولاً پیش‌بینی‌هایی که تا کنون انجام شده به شیوه‌ای نیست که نتیجه‌ای صددرصد و قطعی ارائه کند و ثانیاً اگر قطعیتی هم وجود داشته باشد تنها در فرضی است که خورشید با روال فعلی خود نورافشانی کرده و هیچ عامل درونی و یا بیرونی دیگری بر آن تأثیر نگذارد.
چه می‌دانیم شاید در اثر عواملی ناشناخته، خورشید بسیار زودتر از آنچه تصور می‌شد و بدون آنکه روال عادی و سیر طبیعی خود را پشت سر بگذارد، بی‌فروغ شده و یا آنکه بر اثر عوامل ناشناخته دیگری، چندهزار و یا چند میلیون سال بر عمر او افزوده شود!
به همین دلیل، همانگونه که صریح آیات قرآن می‌فرماید، زمان وقوع قیامت قابل پیش بینی نخواهد بود.
لطفاً پاسخ‌های ارسالی را مطالعه فرمایید.
(نزدیک بودن برپایی قیامت از نگاه قرآن) 74489.
(مخفی بودن زمان وقوع قیامت) 31643.