آیا پیروان سایر ادیان موظف به اطاعت از ولی فقیه هستند یا خیر؟
پرسش
پیروان سایر ادیان که در جامعه اسلامی زندگی می کند موظف به اطاعت از ولی فقیه هستند یا خیر؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

پیروان سایر ادیان که قانون اساسی کشور را پذیرفته اند یا با حکومت اسلامی قرارداد دارند، در محدوده­ی قانون اساسی یا قرارداد مزبور ملزم به اطاعت از ولی فقیه هستند. البته این امر در عالم اثبات و الزام خارجی است که حکومت در این دایره می تواند آنها را ملزم به اطاعت نماید و الا در عالم ثبوت از آن جا که تمام آحاد انسانی مکلف به تکالیف شرعی اسلامی هستند، اطاعت از ولی فقیه مطلقاً بر تمام آحاد جامعه چه مسلمان و چه غیر مسلمان لازم است.

برای آگاهی بیشتر به نمایه زیر مراجعه فرمایید:

گستره ولایت فقیه نسبت به سرزمین های دیگر، سؤال شماره 1439 (سایت: 1445) .