آیا به نظر شما احمد بن محمّد بن یحیی العطار راوی موثّقی بود؟
پرسش
آیا به نظر شما احمد بن محمّد بن یحیی العطار راوی موثّقی بود؟ اگر، چنانچه مرحوم خوئی درباره وی می گویند، ایشان راوی مجهولی بود، پس چطور می شود به کتاب بصائر الدرجات اطمینان کرد وقتی تمام اسناد علما به این کتاب از طریق احمد بن محمد بن یحیی العطار هستند؟
پاسخ اجمالی

احمد بن محمد بن یحیی العطار به دلیل کثرت روایات افراد ثقه از وی، ثقه است[1].

[1] . نک: هادوی تهرانی، مهدی، تحریرالمقال فی کلیات علم الرجال، ص 104.