به کار بردن نام امامان و پیامبران برای ساختن ایمیل چه حکمی دارد؟
پرسش
به کار بردن نام امامان و پیامبران برای ساختن ایمیل چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

آنچه در نظرات مراجع معظم تقلید نسبت به آیات قرآن و اسامی امامان معصوم (ع) حرام شمرده می شود، هر گونه عملی است که موجب هتک و بی احترامی به آنها باشد.[1] بنا بر این آنچه در سؤال ذکر شده است اگر مصداق این امر باشد (مثل اینکه این اسامی بر سایت یا ایمیلی قرار گیرد که محتویات نامناسبی داشته باشد)، حرام است و الا اشکالی ندارد.

ضمیمه:

در استفتا از حضرت آیت الله خامنه ای در مورد مشابهی، چنین آمده است:

سؤال: استفاده از متن لاتین اسامى متبرکى [مانند نام امامان و پیامبران] که احترام آنها لازم است، براى شرکت یا مؤسسه چه حکمى دارد؟

 پاسخ: استفاده از عبارت و آرم مذکور، در مورد سؤال به‌گونه‌اى که بى‌احترامى و هتک حرمت محسوب نشود، اشکال ندارد.[2]

[1] ر.ک: توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، م 135 تا 140؛ بر گرفته از نمایه 13759.

[2]. بر گرفته از سایت معظم له.