آیا به پول هدیه‌ای که در راه حرام خرج شده است خمس تعلق می‌گیرد؟
پرسش
اگر پولی به ما هدیه داده شود و ما آن را برای خرید چیز حرامی خرج کنیم و آن پول و آن چیز از بین روند آیا به آن پول خمس تعلق می گیرد؟
پاسخ اجمالی
در فرض سؤال، حکم خمس هدیه را پیدا می‌کند، که برای آگاهی در این زمینه می‌توانید به نمایه 3268 (خمس هدیه)  مراجعه نمایید.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
خمس ندارد.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اگر با آن مثلا مشروب خورده خمس آنرا باید بدهد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
در فرض سوال خمس دارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در فرض سوال به آن خمس تعلق نمی گیرد.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.