تصمیم گرفته ام ازدواج دائم نکنم و هر از چند گاهی صیغه موقت داشته باشم. نظر شما درباره زندگی با زنان مختلف چیست؟
پرسش
من به علت ترس از مهریه و هزینه های سرسام آور و... تصمیم گرفته ام هر دو یا سه ماه، صیغه موقت داشته باشم. نظر شما درباره زندگی با زنان مختلف چیست؟ از طرفی من شنیده ام ازدواج موقت با زنان هرزه ثواب دارد، البته اگر به را ه راست هدایت شوند، آیا این درست است؟
پاسخ اجمالی

از نقطه نظر روایات، محدودیتی در تعداد متعه برای شخص مشخص نشده است و شخص هر تعداد که بخواهد می تواند متعه داشته باشد. [1] اما باید توجه داشت همه اثراتی که برای ازدواج ذکر شده است در ازدواج موقت به طور کامل قابل دسترسی نیست. اگر ازدواج موجب آرامش می شود، این آرامش در صیغه موقت (از آن نوعی که شما در سؤالتان گفته اید) بسیار کم است. به هر حال سعی کنید هرچه زودتر تشکیل خانواده دهید؛ زیرا یکی از بزرگترین فلسفه های ازدواج در اسلام، تشکیل نهادی به نام خانواده است. در پرتو این چنین نهادی است که انگیزه کار و تلاش، تربیت فرزندان مومن و آرامش مورد نظر اسلام، پدید می آید. البته ازدواج موقت بهترین راه برای سرکوب شهوت جنسی است.

در مورد ازدواج موقت با زنانی که مشهور به هرزه گی هستند به سؤال 2210 (سایت: 2339) (ازدواج موقت با زن بزهکار) مراجعه کنید.

[1] برای دیدن مطالب مورد نظر درباره متعه به این سؤالات مراجعه کنید: 2925 (سایت: 3130).