آیا می شود با زن شوهردار ازدواج کرد؟
پرسش
آیا می شود با زن شوهردار عقد دائم یا موقت انجام داد و با وی نزدیکی کرد؟ آیا اجازه شوهر آن زن لازم است؟
پاسخ اجمالی

ازدواج با زن شوهردار به هیچ وجه جایز نیست، حتی اگر شوهرش هم اجازه دهد. اساساً یکی از شرایط ازدواج با هر زنی این است که شوهر نداشته باشد و در عده طلاق هم نباشد.

بنابراین، اگر انسان بداند زنى شوهر دارد و با او ازدواج کند باید از او جدا شود و بعداً هم نمى‏تواند او را براى خود عقد کند.[1]

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج ‏2، ص 469- 472.