بین یادگیری موسیقی توسط استادی متبحر اما ... و ترس از به گناه افتادن در دام وی، کدام یک را باید انتخاب کرد؟
پرسش
من چند ماهی است که پیش استادی برجسته آموزش "ساز" می بینم. مدتی است متوجه شده ام که او دوست دختران زیادی دارد و حتی با آنها رابطه جنسی دارد. نسبت به او بدبین شده ام و از طرفی بهتر از او استادی در این شهر نیست. او حتی به من نیز چندبار ابراز علاقه کرده است و من به دروغ به او گفته ام که شوهر دارم تا رهایم کند. با این وجود، ترس از این دارم که علاقه زیاد من به موسیقی و تبحر او در آموزش، مرا شیفته او کند. بگویید چه کنم؟ استعدادم را فدای ایمان یا ایمانم را فدای استعداد و علاقه ام کنم؟
پاسخ اجمالی

پاسخ آیت الله هادوی تهرانی در خصوص سؤال مذکور به این شرح است:

تنها ماندن زن و مرد نامحرم در مکانی که احتمال مفسده وجود دارد، حرام است.

اگر کلاس شما با استاد مزبور در چنین فضایی است، نباید شرکت کنید.

اما برای آگاهی بیشتر می توانید به نمایه های زیر مراجعه فرمایید:

1. نمایه: زنان و تحصیل علم، سؤال شماره 7161 (سایت: 7357).

2. نمایه: آموزش موسیقی، سؤال شماره 6689 (سایت: 6773).

3. نمایه: راه های تقویت حس خداجوئی؛ شماره 3472 (سایت: 3695).

4. نمایه: جلوگیری از وسوسه گناه، سؤال شماره 3859 (سایت: 4110).

5. نمایه: دفع افکار و خواطر بد، سؤال 3525 (سایت: 3755).

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

لینک به: سایت استفتاءات آیت الله هادوی تهرانی.