کد سایت fa10366 کد بایگانی 10220 نمایه مراد حدیث رسول خدا (ص) از حسین منی و انا من حسین
طبقه بندی موضوعی تاريخ بزرگان|فضائل و مناقب
خلاصه پرسش
مراد رسول خدا از: "حسین منی و انا من حسین" چیست؟
پرسش
مراد از حدیث رسول خدا که می فرماید: حسین منی و انا من حسین" چیست؟
پاسخ اجمالی

تعبیری که در این روایت از پیامبر (ص) نقل شده است: «حسین منی و انا منی حسین» در تفسیر این عبارت گفته شده است که حسین (ع) فرزند نبی خاتم " نوه بزرگوار آن حضرت است" و رسول اکرم (ص) اگر فرمودند «و انا من حسین» از این باب بوده است که مکتب اهل بیت (ع) که حقیقت اسلام بوده و اسلام حقیقی در آن تجلی دارد، توسط امام حسین (ع) باقی می ماند؛ یعنی در حقیقت بقای مکتب حیات بخش اسلام با قیام و نهضت امام حسین (ع) بوده و هست. به بیان دیگر امام حسین (ع) عامل بقاء حقیقت اسلام است. [1]

برای آگاهی بیشتر نمایه: 3914 (سایت: 4197) را مطالعه کنید.

[1] برگرفته از پاسخ، 3914 (سایت: 4197).