آیا آب‌کشیدن لباس، با شیلنگ آب از مجرایی که در بالای خشک‌کن ماشین لباسشویی نیمه اتوماتیک دوقلو تعبیه شده، می‌توان از پاک شدن تمامی لباس‌ها اطمینان حاصل کرد؟
پرسش
اگر غسل جنابت بر ما واجب باشد؛ اما پیش از غسل کردن در حمام، لباسی را زیر دوش، آب بکشیم، آیا ممکن است در حین آب‌کشیدن ترشحات آب از بدن ما به لباس مورد نظر بپاشد و آن‌را هم نجس کند؟ در صورت مثبت بودن پاسخ، اگر بعد از آب‌کشیدن، لباس را به قسمت خشک‌کن ماشین لباسشویی نیمه اتوماتیک دوقلو منتقل کنیم و از مجرایی که در بالای خشک‌کن تعبیه شده است، با شلنگ آب بگیریم تا از ماشین، تخلیه شود بدین ترتیب می‌توان از پاک شدن تمامی لباس‌ها اطمینان حاصل کرد؟
پاسخ اجمالی

اگر یقین ندارید که ترشحات نجس به لباس‌های پاک رسیده، آن لباس‌ها، پاک هستند؛ امکان و احتمال سرایت ترشحات نجس، موجب نجس شدن اشیای پاک نمی‌شود. و در صورتی که یقین به نجس شدن آنها دارید، اگر عین نجاست در لباس‌ها نباشد، با اتصال شیلنگ آب لوله‌کشی به خشک‌کن ماشین لباسشویی و رساندن آب به همه جا و روشن نمودن خشک‌کن -که لباس‌ها فشرده و آب موجود در آنها خارج می‌شود-، لباس‌‌ها پاک می‌شوند. البته در مواردی که نیاز به شستن دو مرتبه است، مانند این‌که به بول نجس شده باشد باید شیلنک آب را پس از خارج شدن مقداری از آب اولی قطع نموده و مجددا باز نمایید تا دو بار شسته شود.