آیا وسایلی که پدر برای فرزندش می گیرد، فرزند می تواند بدون اجازه پدر به کسی ببخشد؟
پرسش
آیا لباس یا خوراکی که پدر برای فرزندش می گیرد فرزند می تواند آن را بدون اجازه پدر به کسی ببخشد؟
پاسخ اجمالی

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است: [1]

اگر به عنوان خرجى و نفقه مى‌دهد و به فرزند تملیک کرده و مفسده ای نداشته باشد مانعى ندارد.

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

اگر لباس یا خوراک به فرزند هدیه شده باشد و پدر آن را تملیک فرزند کرده باشد، اختیار تصرف در آن با فرزند است مشروط بر آن که فرزند بالغ، عاقل و رشید باشد. البته آزردن پدر در هر حال جایز نیست.

لینک به سایت استفتائات

[1] . استفتا از سایت دفاتر آیات عظام: خامنه ای، سیستانی، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی   (مد ظلهم العالی) ، توسط سایت اسلام کوییست.