آیا مصرف میوه درختان نارنج که در همه جای شهرمان هست و شهرداری این درختها را آبیاری می کتد، ایرادی دارد؟
پرسش
با سلام. ما در همه جای شهرمان درخت نارنج کاشته شده است. با توجه به این که شهرداری این درختها را آبیاری می کند، آیا مصرف میوه آنها ایرادی دارد؟ چون میوه ها اغلب روی درخت می ماند و خراب می شود.
پاسخ اجمالی

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است: [1]

چنانچه استفاده از آنها بر خلاف قوانین مربوطه نباشد، اشکالی ندارد.

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.

[1]. استفتا از سایت دفاتر آیات عظام: خامنه ای، سیستانی، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی  (مد ظلهم العالی)، توسط سایت اسلام کوئست.