آیا امام حسن عسکری (ع) بجز حضرت مهدی، فرزند پسر دیگری داشتند؟ فرزند دختر چطور؟
پرسش
آیا امام حسن عسکری (ع) بجز حضرت مهدی، فرزند پسر دیگری داشتند؟ فرزند دختر چطور؟
پاسخ اجمالی

منابع تاریخی و روایی تصریح دارند که امام حسن عسکری (ع) فقط یک فرزند داشته، نامش حضرت مهدی و امام زمان(عج) است.[1]

شیخ مفید در این باره می نویسد: امام پس از حضرت ابو محمد، فرزندش امام زمان (ع) است که نام و کنیه‏اش مساوى با نام و کنیه رسول خدا (ص) بوده، پدرش حضرت ابو محمد به غیر از او در باطن و ظاهر فرزندى نداشته ‏است.‏[2]

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.

[1]. انصارى زنجانى خوئینى‏، اسماعیل، الموسوعة الکبرى عن فاطمة الزهراء (ع)، ج‏ 7، 121، ناشر، دلیل ما، قم‏، 1428 ق‏.

[2]. شیخ مفید، الإرشاد فی معرفة حجج الله على العباد، ج‏2، ص 339، ناشر، کنگره شیخ مفید، قم،‏ چاپ اول، 1413 ق‏.