آیا محل زندگی قوم لوط در همین کویر لوت ایران بوده است؟ اگر نبوده در کجا زندگی می کردند؟
پرسش
آیا محل زندگی قوم لوط در همین کویر لوت ایران بوده است؟ اگر نبوده در کجا زندگی می کردند؟
پاسخ اجمالی

شهر قوم لوط در منطقه ای به نام «سدوم» بوده که بر اساس نقل تفاسیر در منطقۀ ارض مقدسه «شام و فلسطین» قرار داشت. اما آنچه معروف است که کویر لوت محل زندگی این پیامبر بوده و حتی در استان کرمان مزاری به نام حضرت لوط وجود دارد، از نظر سند قابل پذیرش نیست!