آیا برای دو فرزند می‌توان یک حیوان عقیقه کرد؟
پرسش
آیا برای دو فرزند می‌توان یک حیوان عقیقه کرد؟
پاسخ اجمالی

خیر، جهت عقیقه، برای هر کدام، حیوانی جداگانه ذبح می شود.[1] همان‌طور که در روایتی آمده است که؛ «وقتی امام صادق(ع) صاحب دو فرزند پسر شد، به زید بن على فرمود: دو گوسفند براى عقیقه بخرد».[2]

[1]. میرزاى قمّى، ابو القاسم، جامع الشتات فی أجوبة السؤالات، محقق و مصحح: رضوى، مرتضى، ج 4، ص 454، س 278، ‌مؤسسه کیهان، تهران، چاپ اول، 1413ق؛ بهبهانى، آقا محمد على بن وحید، مقامع الفضل، ج 2، ص 313، س 934، مؤسسه علامه مجدد وحید بهبهانى، قم، چاپ اول، 1421ق.

[2]. شیخ حرّ عاملی، وسائل الشیعة، ج 21، ص 415، مؤسسه آل البیت(ع)، قم، چاپ اول، 1409ق.