حکم شرعی زدن موهای پا برای مردان چیست؟
پرسش
حکم شرعی زدن موهای پا برای مردان چیست؟
پاسخ اجمالی

به جز صورت که تراشیدن آن بنابر احتیاط واجب حرام است،[1] از بین بردن موهای سایر قسمت های بدن نه تنها اشکال ندارد، بلکه مستحب است.[2] از بین بردن موهای زائد بدن؛ مثل موهای زائد اندام و زیر بغل مسئله ای بهداشتی است و از نظر اسلام مستحب است و در روایات زیادی به آن سفارش شده است،[3] اما واجب نیست.

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص 835 ، م 40 ، تراشیدن ریش و ماشین کردن آن اگر مثل تراشیدن باشد (در حال اختیار) بنابر احتیاط واجب، حرام است.

[2] الحسینی الجرجانی، السید الامیر ابوالفتح، تفسیر شاهی، ج ‏1، ص  93، نقل از نرم افزار جامع فقه اهل بیت، نوره کردن (داروی نظافت گذاشتن) تمام بدن سنت است در هر پانزده روز یا هر چهل روز...".

[3] الکلینی، الکافی، ج ‏6، ص 505؛ تحریر الأحکام الشرعیة على مذهب الإمامیة، ج ‏1، ص 8 به بعد.