حکم خود ارضایی چیست؟ آیا بعد از انجام این عمل غسلی واجب است و روزه باطل می شود؟
پرسش
حکم خود ارضایی چیست؟ آیا بعد از انجام این عمل غسلی واجب است و روزه باطل می شود؟
پاسخ اجمالی

با سلام و تشکر ارتباط شما با این سایت

در مورد حکم خودارضایی از نظر حرمت و ضررهای آن پاسخ های 326 (سایت: 1887) (استمناء و راه نجات از آن) را برای شما لینک می کنیم. و در مورد قسمت دوم و سوم سؤال باید بگوییم پس از انجام عمل خودارضایی شخص جنب می شود که احکام جنابت را باید رعایت کند که یکی از آنها انجام غسل جنابت است. [1] اگر این عمل را در حال روزه در ماه مبارک رمضان انجام دهد، روزه باطل می شود؛ که علاوه بر قضای آن، باید کفاره نیز بپردازد. وظیفه شخصی که به وسیله خود ارضایی روزه خود را باطل کرده است بنابر فتوای اکثر مراجع کفاره جمع است یعنی علاوه بر این که باید شصت روزه بگیرد، باید شصت فقیر را نیز سیر کند یا به هرکدام 750 گرم طعام مانند برنج گندم خرما و... بدهد. [2] برای اطلاع از جزئیات این مسائل به رساله توضیح المسائل مراجع مراجعه کنید.

[1] . توضیح المسائل مراجع، ج1، ص208 تا 214.

[2] . همان، ص930.