به فردی بدهکار بودم اما یادم نیست که بدهی او را پرداخت کردم یا نه، تکلیفم چیست؟
پرسش
من مبلغی به فردی بدهکار بودم اما یادم نیست که پرداخت کردم یا نه؟ چون مال چند ساله پیش بوده باید چیکار کنم ؟
پاسخ اجمالی

اگر طلبکار هم نمی‌داند طلبش را پرداخت کرده‌اید یا خیر، باید بدهی خود را پرداخت نمایید.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی)
در فرض مذکور باید بپردازید.
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):
اگر طلبکار هم نمی‌داند طلبش را پرداخت کرده‌اید یا خیر، باید بدهی خود را پرداخت نمایید.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در فرض سوال اگر بدهی مورد مصالحه واقع نشود لازم است مجدداً پرداخت شود.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای،شبیری زنجانی، نوری همدانی،(مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.