آیا کسی که سابقه استمنا (لمس آلت تناسلی) دارد می تواند مانند سایرین ازدواج کند، یا شرائط خاصی دارد؟
پرسش
آیا کسی که سابقه استمنا (لمس آلت تناسلی) دارد می تواند مانند سایرین ازدواج کند، یا شرائط خاصی دارد؟
پاسخ اجمالی

استمناء عبارت است از: این که انسان با خودش کاری کند که از او منی خارج شود (جنب شود) این کار ممکن است با لمس کردن بدن خود، نگاه کردن به منظره های شهوت آلود (عکس، فیلم و ...)، یا مطالعه ی کتاب ها و مطالب شهوت انگیز (داستان، رمان و ...)، یا گوش دادن به مطالب شهوت انگیز (نوار، تلفن و ...) و یا فکر و خیال در امور شهوانی به قصد بیرون آمدن منی، صورت گیرد که در هر صورت حرام است و از گناهان کبیره محسوب می شود. [1]

چنین شخصی برای ازدواج از نظر شرعی حکم خاصی ندارد، اما آیا از نظر پزشکی و روانی و لذت بردن از همسر ، مانند دیگران است یا نه، باید از متخصصان مسائل پزشکی و روان شناسان سؤال شود.

نمایه مربوط: سؤال کلیشه ای 15.