خرید اجناس دست دوم اسراییلی چه حکمی دارد؟
پرسش
حکم خرید اجناس دست دوم اسراییلی از جمله گوشی های موبایل چیست؟
پاسخ اجمالی

پاسخ های دریافتی این سؤال از دفاتر مراجع معظم تقلید به شرح زیر است :

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

در صورتی که احراز نشود که منافع آن عاید صهیونیست‌ها می‌شود و یا در راه دشمنی با اسلام و مسلمین بکار می‌رود، اشکال ندارد.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

اگر یقین دارید که سود آن شرکتها، متعلّق به صهیونیستها و اسرائیل است خرید و فروش آن جایز نیست، ولی استفاده از آنچه قبلا بدون آگاهی تهیّه کرده اید مانعی ندارد.

آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) در پاسخ به سؤال مرقوم فرمودند:

اگر یقین یا احراز شرعی معتبر نسبت به انتفاع صهیونیسم از این معاملات و جود ندارد، انجام آنها بلامانع است.

برای آگاهی بیشتر به نمایه زیر مراجعه شود:

نمایه: حکم خرید و فروش کالاهایی که سود آنها به صهیونیسم می رسد، سؤال شماره 4435 (سایت: 4970) .