من وسواس به این دارم که اگر یک وقتی دستم به نام خداوند یا الله یا اسم پیامبران خورد نجس می شوند؟
پرسش
من وسواس به این دارم که اگر یک وقتی دستم به نام خداوند یا الله یا اسم پیامبران خورد نجس می شوند؟ لطفا مرا کمک کنید.
پاسخ اجمالی

دست زدن و مسح اسما و صفات مخصوص خداوند بدون وضو حرام است، و احوط (احتیاط) الحاق نام هاى انبیای عظام و ائمه معصومین علیهم السلام به نام هاى خداوند متعال، در حکم مذکور است. [1]

اما اگر دست شما نجس باشد نباید به این اسمای مبارک دست بزنید و در صورتی که دستتان نجس نباشد، موجب نجاست این اسما نمی شود.

نمایه های مربوط

سؤال 1635 (راه در مان وسواس)

سؤال 2098 (راه نجات از وسواس)

سؤال 3632 (وسواس در اعمال دینی)

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 207. یعنی بدون وضو احتیاطاً به آنها نباید دست زد.

پاسخ تفصیلی
این سوال پاسخ  تفصیلی ندارد.