پاره کردن پرده بکارت توسط زن و بدون دخالت همسر در شب زفاف چه حکمی دارد؟
پرسش
آیا پاره کردن پرده بکارت توسط زن و بدون دخالت همسر در شب زفاف باعث باطل شدن عقد ازدواج می شود؟ و آیا این کار گناه است؟
پاسخ اجمالی

اگر چه این کار موجب بطلان عقد نمی شود، اما در صورتی که شرط کرده اند که زن باکره باشد، شوهر او اختیار دارد در صورت چنین کاری عقد را فسخ کند. حضرت امام در این باره فرموده اند: "اگر شوهر در عقد شرط کند که زن باکره باشد و بعد از عقد معلوم شود که باکره نبوده، مى‏تواند عقد را به هم بزند".[1]

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص 493، مسأله 2444.