آیا روز عاشورا در میان سپاه یزید، معلمان قرآن نیز حضور داشتند؟!
پرسش
آیا روز عاشورا در میان سپاه یزید معلم قرآن حضور داشت؟
پاسخ اجمالی

اگرچه گزارشی صریح وجود ندارد که یکی از قاتلان امام حسین(ع)[1] معلم قرآن باشد؛ اما به هر حال در میان هزاران نفری که در سپاه دشمن بودند و تمامشان ادعای مسلمانى می‌کردند، وجود افرادی که قرآن را به دیگران آموزش می‌دادند و نیز پدرانی که به فرزندانشان قرآن را می‌آموختند دور از انتظار نیست.

اما آنچه در واقعه‌ی عاشورا مهم بوده این است که به توصیه‌های قرآن و کلام رسول خدا(ص) در مورد اهل‌بیت(ع) عمل نشده است.

[1]. «قاتلان امام حسین(ع)»، 47180.