نماز استغفار چگونه خوانده می‌شود؟
پرسش
باسلام؛ آیا امکان دارد خواندن نماز استغفار را ساده و با جزییات بفرمایید؟
پاسخ اجمالی

بر اساس گزارش برخی منابع، در مورد نماز استغفار از رسول خدا(ص) نقل شده است:

هنگامی که رزق و روزیت کم شد و در کارت گره افتاد، خواسته خود را به درگاه حق ببر و نماز استغفار را ترک نکن.

گزارش یادشده نماز استغفار را اینگونه توصیف می‌کند:

این نماز دو رکعت است. در هر رکعت حمد و سوره قدر را بخوان و بعد از آن، 15 بار بگو «استغفر الله»، و بعد به رکوع رفته و 10 مرتبه این ذکر را تکرار کن و مانند نماز جعفر،[1] نماز را تمام کن که همه مشکلات و گرفتاری‌هایت اگر خدا بخواهد اصلاح خواهد شد.[2]

[1]. ر. ک: «نماز جعفر طیار».

[2]. طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، ص 328، قم، شریف رضی، چاپ چهارم، 1412ق.