اگر زن بگوید از شوهر سابقش طلاق گرفته، می توان به حرفش برای ازدواج با او اکتفا کرد؟
پرسش
خانمی که خودش صیغه می خواند اگر خودش بگوید طلاق گرفته، برای ازدواج موقت کافی است یا باید تحقیق کرد و مطمئن شد که طلاق گرفته است؟
پاسخ اجمالی

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است: [1]

حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

اینکه خودش صیغه عقد را بخواند یا دیگرى، تأثیرى در حکم مسأله ندارد و به ‌طور کلى اگر ادعا کند که شوهر ندارد و در عده نیست حرف او پذیرفته است.

حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

اگر مورد سوء ظن نباشد اشکال ندارد.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

در صورتی که زن متهم به دروغگویی و بی تقوایی نباشد می توان به قول او اعتماد کرد.

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

چنانچه زن بگوید بی شوهر است قولش پذیرفته است مگر اینکه متهم به کذب باشد.

[1]. استفتا از سایت دفاتر مراجع تقلید (مد ظلهم العالی)، توسط سایت اسلام کوییست.