آیا امکان دارد انرژی انسان‌‌های بزرگ و عرفا، قبل از به دنیا آمدنشان وجود داشته باشد و انسان‌های بزرگ دیگر آن انرژی را درک کنند؟
پرسش
سلام. آیا امکان دارد انرژی انسان‌های بزرگ و عرفا، قبل از به دنیا آمدنشان وجود داشته باشد و انسان‌های بزرگ دیگر آن انرژی را درک کنند؟
پاسخ اجمالی
اگر انرژی به معنای توان و قدرت موجود در اشیای مادی، مورد نظر باشد، در این‌صورت بدون وجود مادی آن اشیا قابل تحقق نیست. اما اگر مقصود از انرژی، استعداد یا امکان استعدادی باشد، از آن‌جا که استعداد هر چیزی باید قبل از تحقق آن‌چیز محقق باشد، انرژی آن‌چیز قبل از وجود مادی موجود است. حال اگر انسانی اطلاعات بسیار گسترده داشته و از اموری که در آینده محقق می‌شود مطلع باشد، می‌تواند استعداد و انرژی آیندگان را نیز قبل از به وجود آمدنشان درک کند.