از کجا وظایف یک دختر ایرانی مسلمان را به دست آورم؟
پرسش
1. ما چگونه حجاب مناسب را انتخاب کنیم؟2. تا چه حد می توانیم با پسران در ارتباط باشیم؟ آیا اگر در دوره نوجوانی با جنس مخالف دوست نشویم امکان ازدواج خود را با توجه به این که برای هر پسر سه دختر وجود دارد کم نخواهیم کرد؟3. ایا اگر الان لباس های جذاب و جلب کننده نپوشیم شانس ازدواج خود را از دست نخواهیم داد؟4. اگر حجاب خوب است؛ چرا دختران محجبه ما کمتر شانس ازدواج دارند؟5. از کجا وظایف یک دختر ایرانی مسلمان را به دست آورم؟
پاسخ اجمالی

برای سؤال این که تا چه حد می توانیم با پسران در ارتباط باشیم؟  به پاسخ شماره 1044 (سایت: 1110) ؛ و برای سؤالات:

1. آیا اگر در دوره نوجوانی با جنس مخالف دوست نشویم امکان ازدواج خود را با توجه به این که برای هر پسر سه دختر وجود دارد کم نخواهیم کرد؟. 2. آیا اگر الان لباس های جذاب و جلب کننده نپوشیم شانس ازدواج خود را ازدست نخواهیم داد؟ 3. اگر حجاب خوب است چرا دختران محجبه ما کمتر شانس ازدواج دارند؟

 به پاسخ شماره 495 (سایت: 536) و 3439 (سایت: 4132) ؛ برای این سؤال که از کجا وظایف یک دختر ایرانی مسلمان را بدست آورم؟ علاوه بر پاسخ های گذشته به پاسخ های 1311 (سایت: 1343)   و 265 (سایت: 1825) مراجعه کنید.

شما بیان کردید که برای هر پسر سه دختر وجود دارد، در حالی که این مطلب با آنچه مرکز آمار ایران گزارش داده است همخوانی ندارد چون آماری که از طرف آن مرکز اعلام شده به این صورت است: براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن در آبان ماه 1385، جمعیت کشور ایران 70495782 نفر،  9/50 درصد جمعیت کشور را مردان (35866362 نفر)  و 1/49 درصد را زنان (34629420 نفر)  تشکیل می ‌دهند.

<><><><><><><><>

در سال مورد بررسی، تعداد موالید در کل کشور 1253506 نفر بوده که از این تعداد 642933 نفر پسر (3/51 درصد) و 610573 نفر دختر (7/48 درصد) بوده‌اند. در این سال تعداد 408563 نفر در کل کشور فوت شده‌اند که از این تعداد 56 درصد مرد و 44 درصد زن بوده‌اند. - جمعیت برحسب جنس و گروه عمده سنی:‌ آبان 1385. [1]

گروه عمده سنی

مرد و زن

مرد

زن

جوانان (‌24-15 ساله)

8954752

8783431

بنابراین، طبق آمار رسمی تعداد دختران از پسران کمتر است، و نگرانی شما از این جهت بی مورد است.

[1] سایت مرکز آمار ایران.