آیا ازدواج با همسر فرزند جایز است؟
پرسش
آیا پدر شوهر می تواند با زن پسرش در صورتی که پسرش فوت شده یا زنش را طلاق داده با او ازدواج کند؟
پاسخ اجمالی

یکی از محارم هر زنی پدر شوهر اوست که ازدواج با او حرام ابدی است.( حتی بعد از طلاق و فوت شوهرش.)[1] بنا بر این پدر شوهر نمی تواند با همسر فرزندش که از دنیا رفته یا طلاق گرفته ازدواج کند.

[1]. تحریر الوسیلة، ج‏2، ص: 277،مسألة :1 تحرم معقودة الأب على ابنه و بالعکس فصاعدا فی الأول و نازلا فی الثانی حرمة دائمیة، سواء کان العقد دائمیا أو انقطاعیا، و سواء دخل العاقد بالمعقودة أم لا، و سواء کان الأب و الابن نسبیین أو رضاعیین.