انگشتر به انگشت سبابه دست چپ کردن چه حکمی دارد؟
پرسش
اگر یک فرد مسلمان نماز گزار در حین بیرون رفتن از منزل در انگشت سبابه دست چپش انگشتر بگذارد چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

پوشیدن زیور آلات طلا و به دست کردن انگشتر طلا، تنها برای مردان حرام است و نماز با آن باطل است.[1] اما پو شیدن انگشتر طلا برای زنان یا انگشتر غیر طلا، برای مردان و زنان هیچ اشکالی ندارد. بنابراین، اگر خانمی انگشتر طلا و غیر طلا، یا مردی انگشتر غیر طلا، را در هر یک از انگشتان دستش بگذارد اشکالی ندارد.

[1]توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج ‏1، ص 481، س442 به بعد.