کد سایت fa8070 کد بایگانی 7804 نمایه به ثبت رسیدن نامه امام علی (ع) به مالک اشتر در سازمان ملل
طبقه بندی موضوعی درایه الحدیث
اصطلاحات مالک اشتر
گروه بندی اصطلاحات شخصیت‌ها
خلاصه پرسش
آیا نامه امام علی (ع) به مالک اشتر در سازمان ملل به ثبت رسیده است؟
پرسش
به ثبت رسیدن نامه امام علی به مالک اشتر در سازمان ملل سال 1382 با توجه به درج این مطلب که نامه امام علی (ع) به عنوان بهترین سند دادگستری و مرجع عدالت پروری در طول تاریخ در سازمان ملل در سال 1382 به ثبت رسیده است و اعلام این موضوع توسط این جانب به یکی از دوستان خواهشمند است در صورت امکان با اعلام منبع اصلی این خبر و یا معرفی سایت مربوطه در سازمان ملل و یا ارسال شماره گزارش سازمان ملل در این خصوص این جانب را در اثبات موضوع فوق یاری فرمایید.
پاسخ اجمالی

اطلاعاتی که ما در این زمینه به دست آوردیم این است که یکی از مسئولان بنیاد نهج البلاغه در ارتباط با فراگیر شدن نهج‌البلاغه در سطح بین‌المللی می گوید:

در رابطه با فراگیر شدن نهج‌البلاغه در سطح بین‌الملل هم کارهایی را انجام دادیم.‌ برای مثال‌، چند سال پیش عهدنامه مالک اشتر در سازمان ملل به عنوان سند رسمی مطرح شده بود، اما با تماسی که با آقای ظریف در سازمان ملل داشتیم، گفتند هنوز به ثبت نرسیده است‌. نزدیک یک سال است که می‌خواهیم این عهدنامه را در سازمان ملل و یونسکو به ثبت برسانیم‌، اما هنوز موفق به این کار نشده‌ایم‌ چون مقدماتی دارد، کمیسیونی است که هر دو سال یک بار تشکیل می‌شود. از این‌رو، زمان می‌برد.

لازم به یاد یا دآوری است که این خبر مربوط به سال 1385 است.‌