کد سایت fa8124 کد بایگانی 8054 نمایه اظهار علاقه به دختر جهت خواستگاری
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|گوناگون
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
من پسری 21 ساله هستم به خانمی علاقمند شدم. اما تا 2-3 سال دیگه شرایط ازدواج را ندارم. آیا من می توانم ایشان را در جریان این قضیه قرار بدهم و برنامه ایشان را برای آینده شان بدانم و خیال خودم را راحت کنم؟
پرسش
با عرض سلام و خسته نباشید؛ من پسری 21 ساله هستم به خانمی علاقمند شدم. اما تا 2-3 سال دیگه شرایط ازدواج را ندارم. از طرفی هم می ترسم فرد مورد علاقه ام را از دست بدهم. آیا من می توانم ایشان را در جریان این قضیه قرار بدهم و برنامه ایشان را برای آینده شان بدانم و خیال خودم را راحت کنم؟
پاسخ اجمالی

برای تحقق زندگی جدید موارد مختلفی باید هماهنگ شود. از جمله این امور؛ رضایت پسر و دختر به ازدواج،اذن پدر دختر برای ازدواج دخترش [1] با پسر مورد نظر و مسائل مختلف دیگر. اما از مهم ترین آنها، رضایت پسر و دختر به ازدواج است که با تحقق این شرط می توان نسبت به بقیه گزینه ها اقدام کرد. بهترین راه حل این است که شما توسط یکی از افراد مورد اطمینان و موجه (ترجیحاً از زنان مورد اعتماد) این مسئله را با ایشان در میان بگذارید تا شرم از حضور شما مانع از جواب دادن ایشان نشود،سپس درباره رضایت دو خانواده به این ازدواج تحقیق کنید. موفق باشید.

[1] برای آگاهی بیشتر به سؤالات سؤال 6550 (سایت: 7213) مراجعه کنید.