شیث کیست؟
پرسش
شیث کیست؟
پاسخ اجمالی

شیث یکی از فرزندان حضرت آدم (ع) است. بعد از کشته شدن هابیل به دست قابیل، آدم و حوا به مدت پنج سال بچه دار نشدند. پس از آن، صاحب فرزند پسری شدند که او را "شیث" نام نهادند. حضرت آدم (ع) درباره او فرمود که او بدل هابیل و پسری مبارک است و پیغمبر خواهد شد. [1]

برای آشنایی با فرزندان حضرت آدم می توانید به سؤال 681 (سایت: 728) مراجعه نمایید.

[1] بیضاوی ، ناصر الدین، و میر هاشم، محدث،   نظام التواریخ، ص 5- 6.