طبق نظر آیت الله سیستانی چناچه وقت نماز وارد شود ولی به دلیلی زن نمی تواند نماز را در اول وقت بخواند و بعد از مدتی، بدون خواند نماز،حیض می شود، آیا باید بعداً قضای این نماز را بجا آورد؟
پرسش
طبق نظر آیت الله سیستانی چناچه وقت نماز وارد شود ولی به دلیلی زن نمی تواند نماز را در اول وقت بخواند و بعد از مدتی، بدون خواند نماز،حیض می شود، آیا باید بعداً قضای این نماز را بجا آورد؟
پاسخ اجمالی

نظر حضرت آیت الله سیستانی (دامت برکاته):

اگر زن نماز را تأخیر بیندازد و از اوّل وقت به اندازه خواندن یک نماز با تمام مقدمات از قبیل تحصیل لباس پاک و وضو بگذرد، و حائض شود، قضاى آن نماز بر او واجب است. بلکه اگر وقت داخل شده در حالى که زن مى‏توانسته یک نماز با وضو یا غسل بلکه با تیمم بخواند و نخوانده باشد، بنا بر احتیاط واجب باید آن نماز را قضا کند هر چند وقت براى تحصیل سایر شرایط وافى (کافی) نبوده است‏‏.[1]

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 267.