آیا امام معصوم با توجه به این که خداوند به پیامبر اسلام (ص) می فرماید: "انک میت وانکم میتون "، می میرد؟
پرسش
آیا می توانید ثابت کنید که در مذهب شیعه تناقض نیست؟ آیا امام معصوم با توجه به این که خداوند به پیامبر اسلام (ص) می فرماید: "انک میت و انکم میتون "، می میرد؟ خواهش می کنم جواب کافی و لازم بدهید؟
پاسخ اجمالی

مرگ یک واقعه حتمی است که برای هر فردی از افراد بشر اتفاق می افتد، آیه 30 سوره زمر"انک میت و انکم میتون "، در صدد بیان این واقعیت روشن نیست، بلکه با توجه به این که عده ای از کافران و منافقان صدر اسلام ، انتظار مرگ پیامبر را داشتند تا بعد از او اسلام را از مسیر اصلی خارج کنند، خداوند به آنان می فرماید: اگر پیامبر (ص) می میرد، شما هم می میرید. [1]

اما سؤال اصلی شما و تناقضی که در صدد بیان آن بودید برای ما روشن نشد. امام معصوم نیز مانند پیامبر (ص) و همه افراد، می میرند، این چه تناقضی با افکار شیعه دارد، آیا شیعه می گوید که امام معصوم نمی میرد؟! بهتر بود سؤالتان را شفاف ارسال می کردید.

در هر صورت برای شما برخی از نمایه ها که گمان می شد مربوط به سؤال شما است، فرستاده می شود.

نمایه مربوط:

سؤال 2143 (سایت: 2261) (اعتقاد اهل سنت به توسل قبل از ابن تیمیه).

سؤال 4889 (سایت: 5777) (توسل و شفاعت از دیدگاه اهل سنت).

سؤال 2032 (سایت: 2265) (توسل در قرآن و سنت).

[1] سور آبادی، ابوبکر عتیق بن محمد، تفسیر سور آبادی، ج 3، ص 2163، فرهنگ نشر نو، تهران، 1380.