تا چه حد اجازه دارم در مورد مسائل جنسی جستجو کنم؟
پرسش
می خواستم بدونم تا چه حد اجازه دارم در مورد مسائل جنسی جستجو کنم؟ با توجه به اینکه من در خوابگاه زندگی می کنم و بچه ها خیلی عکس و فیلم نگاه می کنن با این توجیه که دانستن این مسائل لازم است و در زندگی آینده به درد می خوره و از نظر شرعی هم اشکالی نداره!
پاسخ اجمالی

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

دیدن مطالب و عکس و فیلم‌هاى مستهجن و حاوى منکرات، موجب تقویت هواهاى شیطانى نفس، ‏تضعیف اراده و ایمان و زمینه‌ساز ترتّب مفاسد و گناهان بوده و به هیچ وجه جایز ‏نیست.‏

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

با بیم افتادن به گناه حرام است.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

این گونه توجیهات از دام های شیطان است و نگاه به فیلم ها و عکس های مبتذل حرام است و جهت مطالعه کتب مربوط به ازدواج می توانید کتاب های «حلیة المتقین» علامه مجلسی، «آیین همسرداری» آقای امینی، «ازدواج» دکتر پاکنژاد و ... را مطالعه نمایید.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

دیدن عکس و فیلم در مورد این مسائل جایز نیست. اما مطالعه کتاب نه به قصد تحریک جنسی اشکال ندارد ولی پرهیز از آن نیز برای حفظ پاکی روح و غافل نشدن از یاد خدا بهتر و سزاوارتر است.