نام عمامه‌ای که پیامبر اسلام(ص)در غدیر بر روی سر مبارک امام علی(ع) قرار دادند، چیست؟
پرسش
نام عمامه‌ای که پیامبر اسلام(ص)در غدیر بر روی سر مبارک امام علی(ع) قرار دادند، چیست؟
پاسخ اجمالی
نام عمامه‌ای که پیامبر گرامی اسلام(ص) در روز عید غدیر آن‌را به سر امام علی(ع) بست، «سحاب» نام داشت. علامه امینی(ره) روایات متعددی در این باره از شیعه و اهل سنت نقل کرده است که پیامبر اکرم(ص) عمامه خود (موسوم به سحاب) را بر سر امام على بن ابى طالب(ع) نهاد و دو طرف آن‌را از جلو و عقب او  افکند، سپس فرمود: «رو به من کن»، آن‌حضرت رو نمود، بعد پیامبر(ص) فرمود: «پشت به من کن»، آن‌حضرت پشت نمود، سپس پیامبر(ص) فرمود: «فرشتگان به نزد من چنین آمدند».[1]

[1]. ر ک: علامه، عبد الحسین امینى، الغدیر فى الکتاب و السنه و الادب، ج 1، ص 539 - 541،  مرکز الغدیر للدراسات الاسلامیه، قم، 1416ق.