اگر مردی خود را به زن تغییر جنسیت دهد و یا زنی خود را به مرد تبدیل کند، در آخرت به وی بر اساس اصل جنسیتش نعمت‌هایی؛ مثل حوری یا غلمان تعلق می‌گیرد و یا بر اساس جنسیت جدیدی که پس از مدتی در دنیا کسب کرده است؟
پرسش
در بحث تغییر جنسیت، اگر مردی خود را به زن و یا زنی خود را به مرد تبدیل کند، در آخرت و در صورت بهشتی شدن او، به وی بر اساس اصل جنسیتش نعمت‌هایی؛ مثل حوری یا غلمان تعلق می‌گیرد و یا بر اساس جنسیت جدیدی که پس از مدتی در دنیا کسب کرده است؟
پاسخ اجمالی
بر اساس آیات و روایات، بهشتیان به تمام خواسته­‌های خود خواهند رسید،[1] و نعمت‌­هایی که به آنان داده می‌­شود منطبق با میل و رغبت آنان خواهد بود.[2] براین اساس، اگر فرد مورد نظر در پرسش، سزاوار ورود به بهشت شود، در آن‌جا نعمتی به او تعلق خواهد گرفت که منطبق با تمایلات او باشد.

[1]. ق، 35، «لَهُمْ ما یَشاؤُنَ فیها وَ لَدَیْنا مَزید».
[2]. زخرف، 71. «وَ فیها ما تَشْتَهیهِ الْأَنْفُسُ وَ تَلَذُّ الْأَعْیُنُ».