همراه داشتن قرآن درطول روز یا در دستشویی چه حکمی دارد؟
پرسش
خسته نباشید! استفاده از سوره دخان که داخل کیف چرم باشد و آویختن آن به گردن در طول روز چه حکمی دارد؟ اگر بدون قصد توهین همراه آن به توالت رفته باشد چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

به همراه داشتن قرآن اشکالی ندارد، فقط توجه شما را به چند حکم جانبی آن جلب می کنیم:

1. همراه داشتن قرآن در زمان جنابت [1] و حیض[2] مکروه است.

2. برای رساندن دست یا عضوی از بدن به خط قرآن باید با وضو باشیم[3]

3. همراه داشتن قرآن در توالت طبق نظر همه مراجع محترم تقلید اشکالی ندارد؛ اما بهتر است از این عمل اجتناب شود.[4]

[1]  امام خمینی ، توضیح المسائل (المحشی)، ج1،ص215 .

[2] همان، ج1، ص269.

[3] همان، ج1، ص 185، م316.

[4] نرم افزار پرسمان