نمازهای اول ماه که در مفاتیح ذکر شده شامل ماه قمری می‌شود یا شمسی؟
پرسش
سلام. نمازهای اول ماه که در مفاتیح ذکر شده شامل ماه قمری یا شمسی می‌باشد؟ ب عنوان مثال اول ماه تیر، یا اول ماه رمضان؟
پاسخ اجمالی
احکام و دستورات شرع مقدس اسلام هر گاه مقید به قید ماه گردید، مثلاً فلان نماز در اول ماه مستحب است، یا فلان عمل در وسط ماه کراهت دارد، منظور از آن، ماه‌‌های شمسی یا میلادی نیست، بلکه مراد، ماه‌‌های دوازده‌گانه قمری است.[1]

[1] . ماه‌‌های دوازده‌گانه قمری عبارت‌اند از: محرم، صفر، ربیع الاول، ربیع الثانی، جمادی الاول، جمادی الثانی، رجب، شعبان، رمضان، شوال، ذی القعده، ذی الحجه.