آیا جنین قبل از چهار ماهگی دارای روح نیست؟
پرسش
اگر روح مایه حیات است، پس این‌که می‌گوییم روح بعد از چهار ماهگی به جنین تعلق می‌گیرد، به چه معنا است؟ حیات جنین قبل از تعلق روح به آن چگونه توجیه می‌شود؟
پاسخ اجمالی
روحی که بعد از چهار ماهگی در جنین دمیده می‌شود، روح انسانی است. قبل از آن روح حیوانی و پیش از روح حیوانی، روح نباتی وجود دارد، که هر یک متناسب با جسم و بدن موجود، مایه حیات آن هستند. از این روح در کتاب‌های فلسفی بیشتر به نفس تعبیر آورده می‌شود.
برای اطلاع بیشتر رجوع شود به پاسخ 4153(روح چهارگانه در انسان)