آیا استفاده از روکش طلای دندان برای مرد جایز است؟
پرسش
آیا در احکام اسلامی استفاده از طلا برای مرد در هر حال حرام است؟ کسانی‌که دندان طلا استفاده می‌کنند حکم شرعی آن چگونه است؟
پاسخ اجمالی

استفاده مردان از طلا، جهت زینت جایز نیست و در روکش دندان مصنوعی که از طلا ساخته می‌شود، اگر جهت زینت، نباشد، استفاده از آن اشکالی ندارد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):
دندان طلا برای مردان مانعی ندارد مگر دندان‌های جلو که آشکار است که اگر به قصد زینت باشد احتیاطاً باید از آن خودداری کرد.
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):
استفاده از دندان طلا اشکال ندارد.
حضرت آیت الله العظمی صافی‌ گلپایگانی (مد ظله العالی):
استفاده از دندان طلا اگر زینت محسوب نشود برای مرد مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی (مد ظله العالی):
در غیر دندان‌های جلو مانعی ندارد.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، شبیری زنجانی،  مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی)، توسط سایت اسلام کوئست.