حکم چرم سگ چیست؟
پرسش
حکم چرم سگ چیست؟
پاسخ اجمالی

سگ و خوک و همه اجزاء آنان نجس است. پس بنابراین چرم این دو حیوان   نیز نجس می باشد.

مراجع تقلید می فرمایند: سگ و خوکى که در خشکى زندگى مى‏کنند حتّى‏ مو و استخوان و پنجه و ناخن و رطوبتهاى آنها نجس است‏. [1]

برای اطلاع بیشتر از احکام مربوط به سگ، به سؤ الات 2827 (سایت: 3055) ، 1305 (سایت: 1291) ، 3430 (سایت: 4155) ، و همچنین برای اطلاع از حکم بعضی از چرم ها به سؤال 451 (سایت: 484) رجوع کنید.

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص: 75، مسأله 105.