حکم سودی که علاوه بر اصل وام به صورت مدت دار (اقساط) به بانک پرداخت می شود چیست؟
پرسش
آیا سود وام مسکن (بطور مثال 18 میلیون) که بایستی حدود 30 میلیون در عرض 10 سال به بانک مسکن برگرداند، اشکال شرعی دارد؟ (مرجع تقلید: آیت الله بهجت)
پاسخ اجمالی

در خصوص سؤال مذکور از دفتر حضرت آیت الله العظمی بهجت (قدس الله نفسه الزکیه) استفتاء نمودیم که پاسخ آن به این شرح است:

اگر تسهیلات به نحو فروش اقساطی مسکن باشد اشکال ندارد.

برای آگاهی بیشتر مراجعه شود به:

1. نمایه: ربا و وام تسهیلات مسکن و وام خرید خودرو، سؤال شماره 3364 (سایت: 3627).

2. نمایه: مصرف وام در غیر مورد قرارداد بانک، سؤال شماره 2672 (سایت: 3044).

3. نمایه: دریافت وام یا تسهیلات از بانکها، سؤال شماره 1225 (سایت: 1222).