حکم خواندن نمازهای مستحبی روزانه در سفر، چیست؟
پرسش
خواندن نمازهای مستحبی روزانه در سفر؛ مانند نافله شب، نوافل ظهر و عصر و نافله صبح، چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی
نافله صبح، مغرب و نافله شب(نماز شب) در سفر ساقط نمى‌شود، ولی نافله ظهر و عصر را در سفر نباید خواند. همچنین نافله عشا (نماز وتیره) اگر به نیت رجا(شاید مطلوب خداوند باشد) اقامه شود، مانعی ندارد.[1]
البته، کسانی که نمازشان در سفر، به صورت کامل است؛ مانند رانندگان بین شهری و افراد کثیرالسفر، خواندن نافله‌های روزانه برای آنان مستحب و صحیح است.[2]

[1]. امام خمینی، توضیح المسائل(محشّی)، گردآورنده: بنی‌‌هاشمی خمینی، سید محمد حسین، ج ‌1، ص 426 - 427، م 767، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ هشتم، 1424ق.
[2]. فاضل لنکرانى، محمد، جامع المسائل، ج ‌2، ص 172، قم، امیر قلم، یازدهم، بی‌تا.