آیا با ازدواج با همسر محجبه و مذهبی نیاز های جنسی برطرف می شود؟
پرسش
ازدواج امری تاکید شده و سیره امامان بوده، ولی من یک مشکلی پیدا کردم و سردرگم هستم که چه کار کنم؟ مشکل من این است که خیلی خجالتی هستم و نمی دانم بعد ازدواج می توانم از زنم لذت جنسی ببرم یا نه؟ و چون می خواهم با فردی محجبه و مذهبی ازدواج کنم، نگرانی من زیاد می شود و قبح این کار برایم زیاد است و نمی دانم چه گونه می توانم با ایشان رابطه برقرار کنم؟ به خاطره این افکار نمی خواهم ازدواج کنم. از طرفی خانواده اصرار دارند برای این امر و من هم نمی خواهم به گناه بیافتم... دختران مذهبی درک می کنند که من نیاز جنسی دارم؟ آیا بعد از ازدواج مرا از خودش نمی راند؟ یا ازدواج نکنم و در سختی باشم؟
پاسخ اجمالی

ازدواج از نظر اسلام امری مهم و لازم است و دارای حکمت ها و  اهداف مقدس متعددی است. یکی از این اهداف برآورده کردن نیاز های جنسی زن و شوهر از راه حلال و مشروع است. نیاز جنسی یکی از نیاز های طبیعی هر انسانی است که از نظر روحی و جسمی سالم باشد و همه انسان ها اعم از مسلمان و غیر مسلمان، مؤمن و مشرک و کافر، با حجاب و بی حجاب، متدین و غیر متدین و ... در این امر مشترک هستند. بنابراین در ازدواج با یک دختر مؤمن و محجبه از این جهت جای هیچ گونه نگرانی نیست. در آموزه های اسلامی انواع و حدود التذاذات جنسی زن و شوهر از یکدیگر بیان شده است. در این گونه مسائل و مسائل شرعی جای خجالت و کم رویی نیست و با ازدواج این مسائل انشاء الله حل می شود.

برای آگاهی بیشتر به نمایه های زیر مراجعه فرمائید:

1. نمایه: ریشه ها ی خجالت، سؤال 1709 (سایت: 1715) .

2. نمایه: راه‌های مبارزه با خجالت، سؤال 1827 (سایت: 1834) .

3. نمایه: فلسفه ازدواج در اسلام، سؤال 1300 (سایت: 1283) .

4. نمایه: التذاذات جنسی و حدود آن، سؤال 551 (سایت: 601) .

5. نمایه: حدود لذت جنسی در ازدواج موقت، سؤال 3629 (سایت: 3881) .